Vážíme si vína, které vyrábíme, vína, která pijeme, a biodynamických vinic,
které pěstujeme, a věříme, že všechno ostatní by mělo být zábavné…

Chceme, aby naše vína vypadala ve skle jasně a živě a odrážely místo nebo vinici, která je plodila.
Zdroj ovoce je prvořadý, ať už je to ze starých vinic na našem panství, nebo z naší věrné skupiny pěstitelů
přes McLaren Vale a Adelaide Hills.

McLaren Vale je náš domov, kde je většina ovoce získávána pro výrobu
slavných červených vín Wirra Wirra, ale také získáváme prémiové bílé
hrozny z vybrané skupiny vinic v Adelaide Hills, chladnější oblasti pro pěstování hroznů.

Tyto bloky na našem statku jsou spravovány biodynamicky –
udržitelný postup, který jsme nyní dodržovali téměř deset let.
Naše úsilí bylo uznáno v roce 2013, kdy jsme získali biodynamickou certifikaci
od skupiny NASAA – australského a mezinárodního organického certifikátu.

(Na našich certifikovaných organických a biodynamických vinicích
v okolí vinařství se při jejich pěstování nepoužívají žádné systémové
chemikálie ani pesticidy – povolují se pouze organické a biodynamické vstupy a přípravky.)

Zobrazen jediný výsledek

WIRRA WIRRA MRS. WIGLEY MOSCATO 2017 0,5L

308  vč. DPH
Paní Wigley nebyla manželkou zakladatele Wirry Wirry Boba Wigleye, ale kočička, která se narodila v sousední rezidenci Petrucci. Během několika dní se usadila v otevřených fermentorech a od té doby se paní Wigley stala trvalou součástí sklepů Wirra Wirra. Toto víno s nízkým obsahem alkoholu a jemným spritzem je perfektním brunchovým vínem.